Activitatea este suspendata, ne revedem la anu'!

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.brazisilumanari.ro.
Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, efectuarea de comenzi ca si client si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

ZECE SI FIII S.R.L.
Nr. ord. Registru Com. J40/2924/2010
Cod Fiscal RO26673205
Sediul Sos. Pantelimon, nr. 260, Sector 2, Bucuresti

1. Acces
Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Prin termenul „vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul. Prin termenul „client” al site-ului se intelege orice „vizitator” care efectueaza o comanda ca si „clinet” prin completarea unui formular de comanda.

2. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala
Brazisilumanari.ro ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris.

3. Disponibilitatea serviciului
Brazisilumanari.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. De asemenea, Brazisilumanari.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

4. Absolvirea de raspundere
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;

5. Limitarea raspunderii
Brazisilumanari.ro nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile .
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestui lucru.

6. Produse si servicii
6.1. Brazisilumanari.ro poate limita unuia sau mai multor Clienti , capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat.
6.2. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
6.3. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.
6.4. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Brazisilumanari.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

7. Comanda online
7.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumaraturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.
7.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
7.3. Brazisilumanari.ro poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
7.3.1. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
7.3.2. realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive, esuate;
7.4. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat pentru confirmarea comenzii;
7.5. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Brazisilumanari.ro, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

8. Returnarea produselor
8.1. Clientul Brazisilumanari.ro poate returna produsele achizitionate, in urmatoarele situatii:
8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;
8.1.2. Produsele au fost livrate gresit;
8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;
8.1.4. Produsele au marimi eronat comandate de catre Client;
8.1.5. „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.
8.2. Clientul se obliga sa notifice Brazisilumanari.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
8.3. Clientului care a notificat Brazisilumanari.ro, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, Brazisilumanari.ro considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.
8.4. Clientul Brazisilumanari.ro nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:
8.4.1. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 8.1., iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.
8.5.1 Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
8.5.2. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 8.1.

9. Litigii:
9.1. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si Brazisilumanari.ro se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

  • Informatii

  • Brazi artificiali care te tin o viata!

    Cand mercurul coboara in termometre si ziua e din ce in ce mai scurta, inseamna ca sezonul rece bate deja la usa. Venim in intampinarea acestei perioade cu brazi artificiali de Craciun si decoratiuni, pentru a va amenaja casa sau biroul in spiritul Sarbatorilor de Iarna. V-am pregatit o suita de Brazi de Craciun, de la pitici de 80cm pana la baschetbalisti de 250cm, de la traditionalul verde si modernul alb, pana la nunate hazlii precum roz sau albastru.
    Fiind vorba de brazi artificiali de inalta calitate, nu vor lasa ace prin toata casa si isi vor mentine aspectul ingrijit ani la rand.