Activitatea este suspendata, ne revedem la anu'!

Noi, Zece si Fiii, avem 9 Anisori si ne pregatim sa ne schimbam molarii. Incercam sa fim cuminti, sa conducem business responsabil, cu impact pozitiv in societate. Altfel spus, ne spalam frumos pe dinti, ne culcam devreme si ne facem temele responsabil pentru ziua de maine.

Tot pentru ziua de maine muncesc si prietenii nostri de la @TheSocialIncubator. Ei sustin cauza tinerilor defavorizati din Romania oferind sprijin pentru integrarea socio-profesionala a acestora, ajutandu-i sa faca tranzitia catre viata adulta, independenta.
Va rog si va invit sa parcurgeti proiectele derulate aici: www.asociatiasocialincubator.org

Click aici pentru Catalogul de Craciun 2019 The Social Incubator – „Cadouri de suflet”

Anul acesta ne-am unit mainile inspre acest obiectiv comun, de a oferi un impact pozitiv in societate, iar astfel am decis donarea a 9% din toate vanzarile din www.brazisilumanari.ro catre Asociatia The Social Incubator.

Mai mult, in categoria Decoratiuni puteti regasi decoratiuni handmade de catre acesti copii minunati. Decoratiuni facute cu manute mici, culori datatoare de speranta si betigase de inghetata pe bat. Contravaloarea acestor decoratiuni va fi integral donata catre Asociatia The Social Incubator.
Poti vedea aceste decoratiuni in brazii amenajati in Veranda Mall!

Multumim @TheSocialIncubator pentru oportunitate!

  • Informatii

  • Brazi artificiali care te tin o viata!

    Cand mercurul coboara in termometre si ziua e din ce in ce mai scurta, inseamna ca sezonul rece bate deja la usa. Venim in intampinarea acestei perioade cu brazi artificiali de Craciun si decoratiuni, pentru a va amenaja casa sau biroul in spiritul Sarbatorilor de Iarna. V-am pregatit o suita de Brazi de Craciun, de la pitici de 80cm pana la baschetbalisti de 250cm, de la traditionalul verde si modernul alb, pana la nunate hazlii precum roz sau albastru.
    Fiind vorba de brazi artificiali de inalta calitate, nu vor lasa ace prin toata casa si isi vor mentine aspectul ingrijit ani la rand.